PRIMERA TROBADA DEL CONSELL MUNICIPAL DE JOVES DE GUISSONA

El dissabte 27 de març es va fer la primera trobada del Consell Municipal de Joves de Guissona al casal Jove l’Escorxador amb l'objectiu de conéixer les inquietuds i necessitats de la població jove i fer-la partícep del dia a dia de la vila.

DILLUNS 29 MARÇ 2021

 

El dissabte 27 de març es va fer la primera trobada del Consell Municipal de Joves de Guissona al casal Jove l’Escorxador.

El Consell Municipal de Joves és un òrgan de participació que es crea per la necessitat de conèixer les opinions i demandes dels joves de la vila i per reconèixer i donar suport a les iniciatives tan dels grups associats com no associats i de persones joves a títol individual. L’objectiu és consolidar espais de debat i interlocució entre l’Ajuntament i els 14 joves del municipi que formen part d’aquest grup de treball.

La trobada va ser dirigida per Ramon Codina, regidor de Joventut i Lídia Mulero,  tècnica de la regidoria.

En la primera sessió del Consell hi van assistir set joves. L’objectiu de la mateixa era fer un primer contacte entre els membres del Consell, també se’ls va explicar el procés de disseny del nou Pla Local de Joventut i es va poder fer un recull d’informació sobre la situació dels joves a la vila, de la que en destaquem la valoració de la interculturalitat i les entitats  com a fortaleses i font d’oportunitats per la vida dels joves i no tan joves de Guissona i la necessitat d’obertura i coneixença per sortir de l’aïllament en que es troben i  desenvolupar tot el potencial que aquesta realitat intercultural i associativa ens pot donar.

L’objectiu és que aquestes trobades es facin 2 o 3 vegades l’any amb l’objectiu de conèixer necessitats i interessos dels joves de Guissona.

 

Guissona, 29  de març de 2021

 

--