Programa COMENIUS a l'Escola Ramon Faus i Esteve

L’ESCOLA RAMON FAUS I ESTEVE de Guissona participa en un programa Comenius, promogut per l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus. Arran d’això, centres educatius de diferents països europeus visitaran la nostra vila.

DIJOUS 04 FEBRER 2010

A partir del dilluns 8 de gener i durant tota la setmana, professors de centres educatius d’educació primària d’Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Irlanda i Noruega visitaran la nostra vila i en especial l’Escola Ramon Faus i Esteve que com a centre escolar amfitrió i participant en aquest programa COMENIUS, ha organitzat l’estada.

El programa COMENIUS pretén enfortir la dimensió europea en el camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius.

En el marc d’aquest programa l’ Escola Ramon Faus i Esteve desenvolupa amb un conjunt de centres educatius europeus projectes conjunts tant per l’alumnat com per al professorat, cursos de formació de professorat, visites per desenvolupar una associació escolar, i un elevat nombre d’activitats entre les que hi ha l’Associació Comenius - Regió entre institucions locals i regionals amb responsabilitat en l’educació escolar per fomentar la cooperació regional a nivell europeu.

D’acord amb això, l’Alcalde de Guissona, juntament amb la Inspectora d’Educació i altres autoritats educatives de la zona, rebran el proper dimarts, 9 de febrer, a les 11 del matí als professors dels diferents centres europeus en una recepció oficial a l’Espai Fassina de Guissona.

Durant l’estada d’aquests professors a la nostra vila realitzaran visites guiades al parc arqueològic i pel nucli històric, visita a la Corporació Alimentària de Guissona, sessions de treball a l’Escola Ramon Faus i Esteve, entre altres moltes activitats.