PROPOSTA CONJUNTA PER AL CICLE DE XERRADES QUE OFEREIX L'ESCOLA DE PARES I MARES DE GUISSONA.

L'Ajuntament de Guissona, sota el paraigües del Pla Educatiu d'Entorn, s'ha unit per primera vegada amb les AMPES dels cinc centres educatius de la vila i amb l'Associació de Famílies en un projecte conjunt de formació de famílies. Alba Castellví, Xevi Verdaguer i Daniel Gabarró han estat els escollits com a conferenciants del cicle de xerrades.

DIMARTS 17 GENER 2017

PROPOSTA CONJUNTA DE FORMACIÓ DE LES FAMÍLIES

 

Alba Castellví, Xevi Verdaguer i Daniel Gabarró han estat els escollits com a conferenciants del cicle de xerrades que ofereix l'Escola de Pares i Mares de Guissona.

 

L'Ajuntament de Guissona, sota el paraigües del Pla Educatiu d'Entorn, s'ha unit per primera vegada amb les AMPES dels cinc centres educatius de la vila (Escola Ramon Faus i Esteve, Escola Ramon Estadella, Llar d'Infants Patufet, FEDAC Guissona i INS Guissona) i amb l'Associació de Famílies en un projecte conjunt de formació de famílies.

 

Aquesta proposta inclou tres conferències escollides de forma conjunta entre els set agents implicats, conferències que poden ser d'interès general per a totes les famílies.

 

27 de gener    Alba Castellví - Educar sense cridar
17 de març    Xevi Verdaguer - L’Alimentació i la millora del rendiment escolar
5 de maig    Daniel  Gabarro - Educar als nostres fills i filles en la felicitat

 

Aquestes xerrades es faran a la sala d'actes de l'Ajuntament i atès l'aforament limitat, s'obrirà l'accés lliure, en primera instància a les famílies sòcies de les ampes o membres de l'Associació de Famílies, si resten places vacants s'obrirà l'accés a la població en general.

 

La inscripció a les xerrades es farà via un formulari accessible 10 dies abans de la xerrada per mitjà de la web munciipal.

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat