PROPOSTES CULTURALS DE LA MARATÓ A GUISSONA

Xiula i L’Hostal de la Glòria van ser les dues propostes culturals que van recollir fons de CULTURA SEGURA per donar suport a la Marató de TV3

DILLUNS 21 DESEMBRE 2020

 

 

Enguany el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona i les associacions i entitats de la vila van optar per no realitzar activitats multudinàries per recaptar fons per la Marató de TV3, cada entitat a títol individual a portar a terme accions: geocaching solidari, venda de manualitats, tallers, vídeos a youtube d’actuacions de la coral doll de veus, de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola de Dansa Montse Esteve ... a més d’una acció conjunta a la plaça major que es portarà a terme durant totes les festes de Nadal, la penjada d’estels solidaris per la Marató i el sorteig d’una gran panera de Nadal, fruit del suport de les entitats i associacions de la vila.

Guissona s’ha marcat un objectiu de recaptació de 5000€ i de moment ronda els 1500€, als que se’ls hi haurà de sumar també les recaptacions que s’anirà recollint des d’ara i fins a finals d’any.

El passat diumenge al matí es va omplir de públic familiar que amb distàncies de seguretat, mascareta i control de la traçabilitat van omplir el pavelló de les cançons del disc de Xiula DINTRÍSSIM, la música de Xiula va ser una fantàstic regal de Nadal pels petits de les famílies de la nostra vila.

A la tarda, el públic adult va gaudir d’un clàssic del món del teatre català, l’Hostal de la Glòria, dues hores de representació aplaudida pel públic.

L’entrada a aquestes dues activitats, de 5 euros per persona, també es sumarà al marcador de la Marató de TV3, que a Guissona anirà sumant recaptacions fins al 6 de desembre

 

Podeu trobar les propostes a:

http://www.guissona.cat/viure/educacio/guissona-amb-la-marato

 

 

Guissona, 19 de desembre de 2020