PROPOSTES PER SETMANA SANTA A GUISSONA, T'ANIMES?

Aquesta setmana santa Guissona engega noves propostes dirigides a infants de 3 a 11 anys i a joves de 12 a 16 anys, propostes amb l'objectiu de conciliar la vida laboral i familiar i per promoure el lleure educatiu. Les butlletes d'inscripció es poden descarregar a la web www.guissona.cat o es troben a les oficines de l'Ajuntament de Guissona.

DIMARTS 23 FEBRER 2016

Dimarts, 23 de febrer

 

PROPOSTES PER SETMANA SANTA A GUISSONA

 

Aquesta setmana santa Guissona engega noves propostes dirigides a infants de 3 a 11 anys i a joves de 12 a 16 anys, propostes amb l'objectiu de conciliar la vida laboral i familiar i per promoure el lleure educatiu.

Aquesta nova iniciativa de treball conjunt de l'àrea d'esports, cultura i educació i el Consell Esportiu de la Segarra es portarà a terme a la zona esportiva de Guissona, i va més enllà de l'esport, amb aquesta proposta es pretén treballar el treball en equip, la cooperació i l'educació en valors, tot a partir d'interessants propostes que es portaran a terme durant tot el matí del 21 al 24 de març

Les butlletes d'inscripció es poden descarregar a la web www.guissona.cat o es troben a les oficines de l'Ajuntament de Guissona. 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat