Punt i final del casal d'estiu

En total, un centenar d’infants de la vila de Guissona, han passat pel Casal d’Estiu de Guissona, la sortida al Parc Astronòmic del Montsec, va donar punt i final al Casal d’Estiu de Guissona 2009.

DIMARTS 15 SETEMBRE 2009

Una sortida al Parc Astronòmic del Montsec, va donar punt i final al Casal d’Estiu de Guissona 2009. Així doncs, una seixantena d’infants es van traslladar el passat 29 d’agost al Parc Astronòmic del Montsec on, molt il·lusionats, van participar durant tot el matí en diferents tallers relacionats amb l’observació de l’Univers.

Van poder observar els diferents planetes de ben a prop des d’un planetari, així com també van poder observar el sol en directe a través d’un telescopi. Una vegada acabada la visita al Parc, va ser al poble d’Àger on van gaudir d’un local social per poder dinar còmodament i resguardant-se de la calor. La sortida finalitzà una vegada arribats a Guissona amb l’obsequi a cada infant d’un cd de fotografies, recollides durant els dos mesos que va durar el casal.

Enguany el Casal estava dedicat plenament a la Natura, havent-se treballat cada quinzena diferents temàtiques: els animals, les plantes, la recollida selectiva i l’univers.

En total, un centenar d’infants de la vila de Guissona, han passat pel Casal d’Estiu 2009.

L’èxit d’aquest Casal es deu a l’esforç i treball acurat per part de l’equip de monitors, amb estreta col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn. El Casal ha estat organitzat per l’Ajuntament de Guissona.