QUATRE ANYS DE PESSEBRE VIVENT

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Guissona porta a les sales annexes a la capella de la Verge del Claustre de l'església de Santa Maria de Guissona la representació d'un petit pessebre vivent, per la que hi han passat tres-centes persones.

DISSABTE 19 DESEMBRE 2015

Tres centes persones, repartides en sis grupets de cinquanta, han gaudit de la representació del pessebre vivent els dies 12 i 19 de desembre a les sales annexes a la capella del Claustre de l'església de Santa Maria de Guissona.

 

La posada en escena, dissenyada i portada a terme per la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Guissona ha recreat espais com el mercat, la fusteria, el forn, la cistelleria, acompanyats de diferents escenes pròpies del pessebre com l'anunciació, la visitació i el neixament de l'infantó en una senzilla establia.

 

El pessebre és representat per una cinquantena de figurants, la majoria dels quals són nens i nenes d'entre 4 i 12 anys. 


Des de l'Ajuntament s'agraeix als figurants i a les famílies que han aportat material, el cop de ma que ens han donat perquè el pessebre hagi estat possible.