QUATRE CENTRES EDUCATIUS DE GUISSONA MANIFESTEN CONJUNTAMENT EL REBUIG A LA LOMCE

Els centres educatius públics de la vila, juntament amb l’Ajuntament de Guissona, han elaborat una carta de rebuig a la LOMCE que faran arribar a les famílies dels alumnes inscrits als centres.

DIJOUS 24 OCTUBRE 2013

Els centres educatius públics de la vila, juntament amb l’Ajuntament de Guissona, han elaborat una carta de rebuig a la LOMCE que faran arribar a les famílies dels alumnes inscrits als centres.

A aquestes cartes de rebuig a la LOMCE  se’ls hi afegeixen actes específics reivindicatius als diferents centres, pel proper dijous, 24 d’octubre, com ara xiulades, cassolades, … i vestir amb samarreta groga per part d’alumnes, pares i mares i professorat.

A banda, l’escola FEDAC Guissona realitzarà la lectura del manifest de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya i una sorollada a la sortida del centre a la tarda.

 

--------------------------------------------------------------------------

 

Benvolgudes famílies,

 

El proper dijous 24 d'octubre de 2013, els principals sindicats educatius han convocat una jornada de vaga general educativa a tot l'Estat.

 

La convocatòria d'aquesta vaga s'emmarca en el procés de lluita contra l'aprovació d'una nova llei educativa per part del Govern Espanyol, la LOMCE, i contra les polítiques de retallades dels pressupostos educatius dels governs català i espanyol, que  empitjoraran l'atenció educativa que reben els nostres joves i infants, el futur de la nostra societat. La FAPAC dóna ple suport a aquesta vaga.

 

La LOMCE posa en perill el sistema educatiu català i posa les bases per aniquilar el sistema d’immersió lingüística que fa més de 30 anys que funciona i ha donat bons resultats com a element de cohesión social.

 

Davant d’això no podem quedar indiferents i quedar al marge d’una convocatòria com la del dia 24 d’octubre, una convocatòria estatal, on tota la comunitat educativa -des de preescolar fins a universitat- està cridada a defensar una escola pública i de qualitat al servei de la societat i no dels interessos concrets dels sectors privilegiats de la societat.

 

Cal respondre de manera clara i contundent.

 

Cridem a les famílies a participar el dijous 24 d’octubre de les mobilitzacions de protesta previstes des dels centres educatius i a vestir-se amb samarreta groga reivindinat cridant així conjuntament NO A LA LOMCE!

 

S’adhereix a aquest comunicat.

 

Ajuntament de Guissona

INS Guissona

Escola Ramon Faus i Esteve

Escola Ramon Estadella i Torradeflot

                Llar d’Infants Municipal Patufet