Quinze anys omplint les cases de Guissona amb flors.

El proper dissabte, 2 de maig tindrà lloc l’acte d’entrega de premis del concurs “Omplim la casa nostra de flors”, un concurs promogut per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Guissona.

DIMECRES 30 MAIG 2012

Quinze anys omplint les cases de Guissona amb flors.

Guissona.- El proper dissabte, 2 de maig tindrà lloc l’acte d’entrega de premis del concurs “Omplim la casa nostra de flors”, un concurs promogut per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Guissona.

 

La primera edició d’aquest concurs va tenir lloc al juny de 1997, una iniciativa promoguda amb l’objectiu d’embellir la nostra vila amb una doble finalitat, l’ornamentació de balcons i finestres i l’ornamentació de jardins visibles des de la via pública.

 

En aquesta edició s’hi ha presentat 16 candidats.

 

A més, durant aquesta setmana, la votació popular, permetrà ajudar a escollir el millor espai públic municipal, el millor jardí i el millor balcó i finestra.


Enguany, el concurs es porta a terme en una época en la que Guissona està pendent de la valoració per ser considerada VILA FLORIDA, el proper 14 de juny i als jardí botànic de Barcelona es coneixerà la vila florida de Catalunya premiada en aquest 2012.