Ramon Soler Riba va presentar la seva última novel•la Peguera a Guissona.

Soler, a través d'una narració amena ens transporta al món industrial i ens explica el dia a dia de Peguera, la convivència entre els amos i els treballadors, els oficis perduts, el paisatge que envoltava "l'ànima del poble"...

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2011

Ramon Soler Riba va presentar la seva última novel·la Peguera a Guissona.

 

Guissona.- El passat cap de setmana la Biblioteca de Guissona va acollir la presentació de la última novel·la de Ramon Soler sota el nom Peguera.

 

Peguera és una novel·la ambientada a finals de segle XIX en aquesta població berguedana. Soler, a través d'una narració amena ens transporta al  món industrial i ens explica el dia a dia de Peguera, la convivència entre els amos i els treballadors, els oficis perduts, el paisatge que envoltava "l'ànima del poble"...  Es tracta doncs, d'un retrat quotidià de la vida a aquest nucli industrial que reflexa amb precisió tots els elements que en formaven part, i ens deixa conèixer una realitat que forma part del nostre passat.

 

L'acte va ser presidit per l'alcalde de Guissona, Sr. Xavier Casoliva, on va destacar el treball de Peguera com una obra exemplar quan a la combinació del llenguatge quotidià i la realitat.   

Presentació  

Dilluns, 21 de novembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat