REGALA CULTURA AMB LA SEGONA TEMPORADA DE L'ATENEU

Amb el lema REGALA CULTURA, el Teatre Municipal Ateneu de Guissona presenta la segona temporada d’arts escèniques amb una programació d’alta qualitat que inclou el període de febrer a maig de 2024. Una programació que inclou cinema, música, teatre, dansa i propostes artístiques per als més petits dins del cicle Xarxa, promogut per l’Associació Cultural Ateneu de Guissona.

DIVENDRES 05 GENER 2024

Amb el lema REGALA CULTURA, el Teatre Municipal Ateneu de Guissona presenta la segona temporada d’arts escèniques amb una programació d’alta qualitat que inclou el període de febrer a maig de 2024.

Una programació que inclou cinema, música, teatre, dansa i propostes artístiques per als més petits dins del cicle Xarxa, promogut per l’Associació Cultural Ateneu de Guissona.

La Comissió Artística del Teatre Municipal Ateneu formada per representants de l’Ajuntament de Guissona i representants de l’Associació Cultural Ateneu ha presentat una proposta d’alt nivell amb propostes musicals, entre les quals hi ha el grup de jazz AFRO BLUE, que acomiadarà els escenaris amb aquest concert a Guissona i la jove cantautora Sara Roy.

També compta amb propostes teatrals de proximitat com l’Espill Encantat, que estarà al teatre durant una setmana amb programació escolar i que s’obrirà al públic en general el 15 de març en el marc de CAP BUTACA BUIDA, una iniciativa pionera al món per omplir totes les butaques de teatres d'arreu de Catalunya i com a proposta de proximitat també hi podrem veure amb l’espectacle Els Jugadors de la companyia cerverina La Famiglia.

Entre les propostes teatrals també es compta amb dues actuacions subvencionades per l’XTAC, LA PRIMERA ALCALDESA, que es representarà en el marc dels actes del 8 de març i HE MORT EL POP. I el colofó teatral d’enguany ens el porta la companyia LA PUNTUAL amb l’obra l’AUCA DEL SENYOR ESTEVE, dirigida per Àngel Llacer.

A més, en aquesta temporada l’Ateneu també deixa lloc al clown, comptant amb l’humor gestual de Leandre Clown i a la dansa, amb la guissonenca Jove Companyia de Dansa Montse Esteve.

A la música, al teatre, al clown i a la dansa, se'ls hi sumen mensualment les propostes de cinema d'actualitat amb el Circuit Urgellenc i les de cinema català amb el Cicle Gaudí.

Podeu consultar tot el programa a:

REVISTA

www.teatreateneuguissona.cat