RELLOTGES TOUS DE DALÍ A L’AJUNTAMENT DE GUISSONA

L’Institut de Guissona ha fet obsequi d’un d’aquests rellotges a l’Ajuntament, ho va fer en un acte informal, el passat divendres, 29 d’octubre en una trobada entre la Directora de l’Escola, Maria Pampalona, l’Alcalde de Guissona i la regidora d’Educació.

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2010

Durant el curs acadèmic 2009-2010 els alumnes de 3r i 4t d’ESO d’Aula Oberta i alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mig d’Electromecànica de l’Institut de Guissona van portar a terme un projecte interdisciplinari de rellotges tous.
L’origen del projecte partia de la idea dels rellotges “tous” de Salvador Dalí, artista admirat pel professor de tecnologia Andreu Marsal i la professora de projectes vius Maria Huguet, tots dos professors d’Aula Oberta.
L’objectiu va ser desenvolupar un projecte real, de grans dimensions, amb materials poc manejables i de costosa elaboració, els quals es van portar a terme durant el primer trimestre i van ser presentats a la FESTA D’ENTITATS PROMARATÓ DE TV3 on se’n va sortejar un, la resta van ser exposats durant el curs a l’INS Guissona, als Serveis Territorials d’Educació a Lleida, ...
Acabades les exposicions itinerants, l’Institut de Guissona ha fet obsequi d’un d’aquests rellotges a l’Ajuntament, ho va fer en un acte informal, el passat divendres, 29 d’octubre en una trobada entre la Directora de l’Escola, Maria Pampalona, l’Alcalde de Guissona i la regidora d’Educació.