ROSA PALLARÈS I JAUME SANGÈS LES PERSONES MÉS GRANS DE LA NOSTRA VILA

Gairebé tres-centes persones majors de 65 anys es van aplegar al pavelló 11 de setembre en un dinar d'homenatge a totes elles.

DILLUNS 03 JUNY 2024

El passat diumenge 2 de juny, i com ja és tradició, des de la regidoria d'acció social de l'Ajuntament de Guissona es va retre homenatge a les persones més grans de la vila amb un dinar de germanor.

Gairebé tres-centes persones majors de 65 anys es van aplegar al pavelló 11 de setembre en un dinar d'homenatge a totes elles. Avis i àvies van poder gaudir d'una estona de conversa i companyia. Una festa en la qual es va sortejar un dinar per a dues persones, un servei de podologia i un lot de salut. A més, les persones assistents es van poder fotografiar al fotocall i posteriorment, van poder gaudir d'una sessió de ball amenitzada per Crystal.

En aquesta edició els avis més grans van ser:

  • Rosa Pallarès Figueras, que va fer 100 anys el passat 17 de gener, i a qui l'alcalde, Jaume Ars Bosch i la regidora d'acció social i consellera comarcal, Elena Guirado, han anat a visitar a casa i han obsequiat amb un ram de flors i en motiu del seu centenari, amb un lot de productes de proximitat del Consell Comarcal de la Segarra.
  • L'avi més gran és en Jaume Sangés Brescé, que el passat 27 de març va celebrar els seus 98 anys i que va assistir a la festa acompanyat de la seva filla.

La regidora Elena Guirado creu que promoure aquesta festa esdevé un homenatge a aquestes persones que tant han fet i tant segueixen fent per la nostra vila. Un moment per  trobar-se i compartir.

Guissona, 3 de juny de 2024.