S’ACABA EL VIATGE DE LES SAMARRETES VIATGERES

D’aquest viatge, els guissonencs i guissonenques n’han penjat 111 fotografies a Instagram, etiquetades amb el hasta #guissonames. El jurat format per Xavier Santesmasses, Eva Guasch, Josefina Miralles, Ferran Garcia i Eva Guasch, tots cinc vincultats amb el món de la fotografia han escollit com a imatge guanyadora la presentada per Ramon Ribó i etiquetada com a #segarra

DILLUNS 29 SETEMBRE 2014

Les samarretes viatgeres #guissonames que van iniciar el seu viatge arreu del món el passat mes d’abril amb el concurs instagram #guissonames que les ha portat arreu del territori català, península, balears i més enllà d’Europa.

D’aquest viatge, els guissonencs i guissonenques n’han penjat 111 fotografies a Instagram, etiquetades amb el hasta #guissonames. El jurat format per Xavier Santesmasses, Eva Guasch, Josefina Miralles, Ferran Garcia i Eva Guasch, tots cinc vincultats amb el món de la fotografia han escollit com a imatge guanyadora la presentada per Ramon Ribó i etiquetada com a #segarra, el segon premi fou per Txema Morera amb la fotografia etiquetada com a Entre tots podem...#guissonames i el tercer per Claustre Oliveres per la fotografia etiquetada com a #bastanist.

A més també hi hagué premi per la fotografia amb més likes instragram i per la fotografia més original.

Les samarretes encara estan a la venda a Artimanya. Us animem a seguir viatjant i promovent Guissona arreu.