S’ENGEGUEN ELS CASALS D’ESTIU A GUISSONA

Durant l’estiu Guissona compta amb tres propostes de Casals d’estiu, el Iesso, per a nens i nenes de P3 fins a 6è, i el multiesport per a nens i joves de 10 a 14 anys. Ambos, organitzats des del Consell Esportiu de la Segarra, compten amb monitors/es de Guissona.

DIMECRES 28 JUNY 2017

S’ENGEGUEN ELS CASALS D’ESTIU A GUISSONA

Dimecres, 28 de juny.

 

Durant l’estiu Guissona compta amb tres propostes de Casals d’estiu, el Iesso, per a nens i nenes de P3 fins a 6è, i el multiesport per a nens i joves de 10 a 14 anys. Ambos, organitzats des del Consell Esportiu de la Segarra, compten amb monitors/es de Guissona. A més a més, durant el mes d’agost, també es porta a terme el Casal Patufet, per a nens i nenes de 0 a 2 anys. Aquest es realitza a la Llar municipal Patufet, i es organitzat i gestionat per ENCÍS. Els diferents casals aglutinen nens i nenes de Guissona i rodalies, amb l’objectiu de que passin un estiu lúdic i diferent.

 

Es preveu que durant l’estiu un centenar de nens passin per aquests espais, que a més de Casal de 9 a 14h, ofereix acompanyament als cursets de natació.

 

Comunicació Guissona

comunicacio@guissona.cat

premsa@guissona.cat