S’ENGEGUEN ELS CASALS D’ESTIU A GUISSONA AMB MOLT BONA ACOLLIDA

Durant l’estiu Guissona compta amb tres casals municipals, tots ells organitzats per l’àrea d’educació i cultura de l’Ajuntament, dirigits per l’Àrea Santesmases i gestionats per Encís, aglutinen la població de Guissona de 0 a 15 anys. Pel més petits, la Llar d’Infants Patufet acollirà durant el mes d’agost el Casal Patufet, per nens i nenes de 0 a 3 anys.

DIVENDRES 27 JUNY 2014

S’ENGEGUEN ELS CASALS D’ESTIU A GUISSONA AMB MOLT BONA ACOLLIDA

Durant l’estiu Guissona compta amb tres casals municipals, tots ells organitzats per l’àrea d’educació i cultura de l’Ajuntament, dirigits per l’Àrea Santesmases i gestionats per Encís, aglutinen la població de Guissona de 0 a 15 anys.

Pel més petits, la Llar d’Infants Patufet acollirà durant el mes d’agost el Casal Patufet, per nens i nenes de 0 a 3 anys.

La màgia dels contes clàssics serà en centre d’interés de l’edició d’enguany del casal d’estiu Iesso (de 3 a 8 anys), en aquest casal es pretén conèixer cada setmana una història diferent, vivenciant-ne algunes i descobrint els personatges que s’hi amaguen, fomentant així la fantasia i la imaginació dels nostres petits.

El casal esportiu (a partir de 8 anys)  traballa diferents esports d’equip, tradicionals, gimcanes... i es realitzen sortides guiades amb bicicleta i/o excursions a peu.

Els Casal Iesso i Esportiu es van iniciar ahir amb una cinquantena de nens i nenes i s’allargaran fins al proper 5 de setembre i comptarà amb activitats al Casal, però també sortides a la piscina, excursions i tot tipus de tallers.

Es preveu que durant l’estiu un centenar de nens passin per aquest espai, que a més de Casal de 9 a 14h, ofereix acompanyament als cursets de natació i servei de menjador fins a les 15h.

 

 

Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació

 

AJUNTAMENT DE GUISSONA

 comunicacio@guissona.cat