S’ENGEGUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA

Guissona comptarà amb més de 20 activitats per gaudir de l'estiu com per exemple casals, campus, cursos de natació, reforç escolar, camps de treball, curtmetratges, arqueologia, ceràmica, català, pàdel i robòtica, entre d'altres.

DIVENDRES 01 JULIOL 2022

 

 

Durant l'estiu, Guissona comptarà amb més de 20 activitats per gaudir de l'estiu com per exemple casals, campus, cursos de natació, reforç escolar, camps de treball, curtmetratges, arqueologia, ceràmica, català, pàdel i robòtica, entre d'altres.

 

Aquesta setmana ha començat el Casal IESSO, organitzat pel Consell Esportiu de la Segarra. Un casal on més de 150 alumnes d’entre P3 i 6è de primària realitzaran jocs de lleure i esportius, activitats de relaxació, aniran a la piscina, faran tallers creatius i d'expressió corporal, etc. La setmana vinent començarà el casal ESPORTIU, destinat a alumnes entre 10 i 14 anys. Aquest casal acollirà més de 50 joves. Ambdós casals es portaran a terme fins el dia 2 de setembre.

 

Cal destacar també, els tres camps de treball que es faran entre els mesos de juny i juliol i on participaran més de 40 alumnes. Es farà un camp de treball que es durà a terme al Museu, vinculat amb la conservació i respecte del patrimoni de Guissona, un sobre art comunitari on faran propostes d'art i grafiti per transformar l'entorn de la vila amb l'espai d'art Cal Santacreu i, finalment, un camp de treball de manteniment de la via verda i la font de l'estany amb la Brigada municipal.

 

Com a novetats, aquest estiu es duran a terme: un campus d'Handbol organitzat entre l'ACLE i el Consell Esportiu de la Segarra, el curs d'iniciació a tècnic d'esports CIATE, classes d'àrab, casal de la comunitat Eslava Oriental i els campus de futbol amb ENTRENNA.

 

La diversitat de propostes permet reforçar els itineraris educatius personalitzats, ja que cada infant i jove pot escollir aquella activitat que més li interessa. A més a més, dins dels plans de millora del Pla Educatiu d'Entorn, s'han destinat 20.543,00 € per garantir un estiu enriquit d'oportunitats educatives per a l'alumnat vulnerable, promovent la seva participació en el Casal Iesso, al Casal Esportiu i als Camps de Treball i la igualtat d'oportunitats i evitant així la segregació en les activitats de lleure. Aquest estiu s'han becat més de vuitanta alumnes d'acord amb les propostes fetes des de les CADs dels centres educatius de la vila.

 

Podeu trobar tota la proposta d’activitats en aquest enllaç: http://www.guissona.cat/viure/educacio/pla-educatiu-dentorn/activitats/estiu

 

 

Guissona, 29 de juny de 2022.