S’ENTREGUEN ELS PREMIS DEL VIII PREMI LITERARI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

En el marc de la convocatòria del vuitè premi Jordi Pàmias infantil i juvenil, l’Ajuntament de Guissona ha publicat el llibre “Un broll de poesia”, un llibre en el que hi figuren el mes d’un centenar de poemes guanyadors del concurs, els guanyadors van ser obsequiats amb un diploma i un exemplar del llibre, a més d’un val per comprar llibres en les llibreries de la vila.

DIMARTS 17 MAIG 2011

El passat divendres, 13 de maig, i per vuitè any consecutiu, la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Guissona va organitzar l’acte d’entrega de premis del concurs infantil de juvenil Jordi Pàmias de poesia, en homenatge al poeta guissonenc.

En aquest concurs hi participen tots els nens i nenes de primària, secundària i batxillerat dels centres educatius de la vila, atorgant-se un primer, un segon i un tercer premi per curs, de manera que es premien més de cent poemes que es publiquen anualment en un llibre, enguany el recull s’engloba sota el títol “Un broll de poesia”.

En l’acte d’entrega de premis, musicalitzat per l’orquestra de l’Escola Municipal de Música, hi va participar el poeta Jordi Pàmias, així com, en Josep Cosconera, alcalde de Guissona; l’Angelina Infante, regidora d’educació i en Xavier Casoliva, president del Consell Comarcal.

L’entrega de premis que en els últims anys es realitza al pavelló de l’Institut de Guissona esdevé un acte cultural destinat a infants, joves i les seves famílies, en el que hi participen gairebé mig miler de persones i en el que a més del concert de l’Escola Municipal de Música, en Jordi Pàmias fa la lectura de diversos poemes.