S’INAUGURA A GUISSONA EL CURS DE MONITORS I MONITORES DE LLEURE

El passat dissabte, 12 de desembre es va iniciar a Guissona el curs de monitors de lleure a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, amb totes les places cobertes.

DIMECRES 16 DESEMBRE 2009

El curs de monitors i monitores de lleure a càrrec de la Fundació Pere Tarrés es va inaugurar pel regidor de joventut, Xavier Casoliva, el passat dissabte, 12 de desembre al matí.

L’edició d’enguany del curs de monitors de lleure compta amb una vintena d’inscripcions les que van fer posar el cartell de COMPLERT al curs de monitors de lleure de Guissona.

Aquest curs es porta a terme anualment a Guissona, des de fa tres anys, per les vacances de nadal, es va iniciar el passat 12 de desembre i s’allargarà fins al 10 de gener, amb 10 dies de sessions intensives de matí i tarda.

Enguany les inscripcions han superat les expectatives del Punt d’Informació Jove atès que en els darrers anys es feina amb una participació de 10 a 15 persones i enguany ha quedat molta gent amb llista d’espera, d’aquesta manera es consolida a Guissona el curs de monitors de lleure com  una activitat de nadal de la comarca de la Segarra, atès que en aquest curs a més de joves de Guissona també n’hi participen de Pelagalls, Sedó, Cervera, Massoteres, així com de la comarca de l’Urgell, amb alumnes d’Agramunt i Anglesola.

D’altra banda, durant aquests dies el Punt d’Informació Jove està recollint les inscripcions pel monogràfic de Monitors de Menjador Escolar que es realitzarà del 12 de gener al 4 de febrer, tots els dimarts i dijous de 9 a 13h.