S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ JOAN BARCELÓ CULLERÉS: POETA, PINTOR, NARRADOR I DRAMATURG A LA BIBLIOTECA DE GUISSONA

La inauguració ha anat a càrrec de l’alcalde de Guissona Jaume Ars i Bosch, acompanyat de la regidora de cultura Agnès Pla i Ribalta. Restarà a la Biblioteca de Guissona fins el proper 16 de febrer, i es podrà visitar en l’horari habitual d’obertura de la Biblioteca.

DIMECRES 02 FEBRER 2022

 

 

Avui s’ha inaugurat a la Biblioteca de Guissona l’exposició JOAN BARCELÓ CULLERÉS: POETA, PINTOR, NARRADOR I DRAMATURG”.

La inauguració ha anat a càrrec de l’alcalde de Guissona Jaume Ars i Bosch, acompanyat de la regidora de cultura Agnès Pla i Ribalta. També ha comptat amb la presència del germà del poeta, el Sr. Damià Barceló i Cullerés, que ha obert l’exposició a tot l’alumnat de primària i els hi ha fet un recorregut explicant-los cada panell.

Ars, s’ha dirigit a l’alumnat destacant que “és molt important tenir memòria històrica per tal de projectar-nos en el passat i saber d’on venim”.

L’exposició itinerant restarà a la Biblioteca de Guissona fins el proper 16 de febrer, i es podrà visitar en l’horari habitual d’obertura de la Biblioteca.

 

Guissona, 2 de febrer de 2022.