S’INAUGURA LA REMODELACIÓ INTEGRAL DE L’AJUNTAMENT

L'arquitecte local Marc Verdés n’ha realitzat la reforma integral, plantejant, a la planta baixa, una gran sala d'actes i les oficines d'atenció al públic. Al subsòl s'ubica l'arxiu municipal i a la primera planta, els despatxos tècnics i d'alcaldia.

DILLUNS 15 MARÇ 2010

Jordi Ausàs, conseller de Governació i Administracions Públiques,  va inaugurar el passat diumenge, 14 de març la rehabilitació integral de la Casa de la Vila.

En el projecte, s'hi han invertit 1,2 milions d'euros i l'actuació ha obligat al trasllat temporal de les dependències de l’Ajuntament, per un període d’un any i mig, a les dependències de l’escola Ramon Estadella.

La Casa de la Vila, ubicada a la segona residència del bisbe d'Urgell va ser construïda a principis del segle XX. L'arquitecte local Marc Verdés n’ha realitzat la reforma integral, plantejant, a la planta baixa, una gran sala d'actes i les oficines d'atenció al públic. Al subsòl s'ubica l'arxiu municipal i a la primera planta, els despatxos tècnics i d'alcaldia.
A més del conseller de Governació i Administracions Públiques i l'Alcalde de la Vila, també van participar en l'acte d'inauguració, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert i del Delegat de Govern a Lleida, Miquel Pueyo.
En l’acte d’inauguració es va comptar amb la presència de tot l’equip de govern, del personal de l’Ajuntament, de molts alcaldes de la comarca i de molts guissonencs i guissonenques que van gaudir de la jornada de portes obertes a l’Ajuntament.

A més, Els Geganters de Guissona i la colla castellera Els Margeners de Guissona van donar un toc popular a la jornada.

Més imatges:

http://www.facebook.com/album.php?aid=18933&id=100000013470805&l=ec3da02015