S’INICIEN ELS ACTES DE CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS DE BOMBERS VOLUNTARIS A GUISSONA

El passat divendres, 7 de maig, amb la inauguració de les exposicions “Bombers, abnegació i servei” i “Guissona, 25 anys de bombers” es van donar per inaugurats els actes de celebració dels 25 anys del bombers voluntaris que clouran el proper dissabte.

DILLUNS 10 MAIG 2010

L’Alcalde de Guissona, Josep Cosconera, juntament amb el president del consell comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva i el cap de parc dels bombers de Guissona, Paco Boya, van inaugurar el passat divendres, a les 19.30h. i a l’Espai Fassina, les exposicions commemoratives de les activitats dels bombers en actes de servei, aquestes exposicions seran visitables fins al 16 de maig de 19 a 21h.

El dissabte, els bombers voluntaris van organitzar una activitat dirigida als més petits: Vine a fer de bomber! on nens i nenes van aprendre a llençar la mànega, a apagar foc, van poder pujar al camió de bombers i vestir-se amb el seu vestuari.

El proper divendres, tindrà lloc l’acte d’inauguració del carrer dels bombers voluntaris, acte previst pel dia de Sant Jordi i que es va veure aplaçat en motiu de la pluja, aquesta celebració omplirà d’activitat el carrer dels bombers voluntaris a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb inflables per als més petits i taller de xapes, a 2/4 de 7 tindrà lloc l’acte d’inauguració del carrer, amb l’Il·lm. Sr. Alcalde, Josep Cosconera, a continuació es repartirà coca i xocolata entre els assistents. El mateix divendres, a 2/4 de 8 del vespre i a la sala de plens de l’Ajuntament tindran lloc les conferències: “Els focs de sembrat i de rostoll” a càrrec de l’inspector de la regió d’emergències de Lleida, el Sr. Eduard Martínez i “Guissona, 25 anys de bombers” a càrrec de l’inspector de la regió d’emergències de Manresa i ex-bomber voluntari de Guissona, el Sr. Francesc Boya Gascón.

Els actes clouran el dissabte, 15 de maig amb la missa solemne a les 12 del matí en la que hi assistirà el pater dels bombers amb un pilar commemoratiu de l’aniversari, a la plaça major, a càrrec dels Geganters de Guissona i un dinar d’aniversari amb bombers de parcs veïns i autoritats.

Al vespre, al pavelló municipal, la banda de música Roig Tardà oferirà un extraordinari concert, en el que tots hi sou convidats.