Sana Naveed i Maria Torné guanyen l’11a edició del concurs Contrastos del Consell Comarcal.

La final es va celebrar a la Biblioteca de Guissona i van participar-hi 18 parelles de Cervera i Guissona.

DIJOUS 01 DESEMBRE 2016

Sana Naveed i Maria Torné guanyen l’11a edició del concurs Contrastos del Consell Comarcal.

 

 

30/11/2016

 

La final es va celebrar a la Biblioteca de Guissona i van participar-hi 18 parelles de Cervera i Guissona.

 

 

La sala polivalent de la biblioteca de Guissona va acollir la final de la 11ena edició del concurs Contrastos. Aquest concurs  se celebra anualment i va dirigit a joves segarrencs d’entre 12 i 20 anys. El concurs consisteix en formar parelles de diferents nacionalitats i durant un temps realitzar activitats per tal que es coneixen entre elles.  A la final d’aquest concurs, han hagut de demostrar els coneixements adquirits sobre la cultura del seu company.

 

Tot i que la major part de les parelles estaven formades per un membre autòcton i un de nouvingut, també hi han participat parelles amb els dos membres nouvinguts. La parella guanyadora d’aquesta 11ena edició ha estat la formada per Sana Naveed, pakistanesa, i Maria Torné, catalana. Totes dues de 16 anys i  de l’INS La Segarra i EAS Ondara.

 

En segon lloc, la Madalina Mari  i la Ilona Datskiv de Guissona de 12 anys i de l’INS Guissona. I, en tercer lloc, la Lavinia Nicoleta de Guissona i Aida Puig de Concabella, també de 12 anys i l’ INS Guissona.

 

Els coneixements adquirits els demostraven davant un jurat format per representants d’entitats juvenils, educatives, d’immigrants, el Consell Consultiu de la Gent Gran, entre altres.

 

El lliurament dels premis va anar a càrrec de la consellera comarcal de serveis socials al Consell Comarcal, Núria Magrans, la vicepresidenta, Rosa Ribas i el conseller comarcal de Joventut, Jordi Porta.

 

Els guanyadors han estat premiats amb vals de 50€, 100€ i 150€ per gastar en material esportiu i la resta de participants també han estat obsequiats amb un petit detall. Contrastos és un programa de l’àrea de serveis socials i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra.

 

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300