SANG GUISSONENCA AL PLAY OFF A MÀXIMA LLIGA ITALIANA D’HANDBOL

El guissonenc i ex jugador de l’ACLE Guissona Aleix Gomez Subarroca jugarà els play off per accedir a la Sèrie A1 d’handbol, primera divisió italiana, sota les files del club de la regió de Campania, l’Handball lanzara.

DILLUNS 16 MAIG 2022

 

El guissonenc i ex jugador de l’ACLE Guissona Aleix Gomez Subarroca jugarà els play off per accedir a la Sèrie A1 d’handbol, primera divisió italiana, sota les files del club de la regió de Campania, l’Handball lanzara.

Aquestes fases d’ascens es realitzaran a Chieti (Abruzos) a la seu de la Federació Italiana d’Handbol, la Casa della Pallamano, a mode d’una final a sis. Es duran a terme del 18 al 22 de maig, jugant així el primer partit el dia 19 a les 15:30h, contra el primer classificat del grup A (Malo), i el segon partit el dia 20 a les 17:30h, contra el primer classificat del grup B (Santarelli Cingoli). Pel que fa a l’altre grup es troben Romagna, Banca Popolare Fondi i Arcom.

El play off es juga a tall de final a sis, composta per dos grups. El grup 1 està compost pel primer del grup C, Banca Popolare Fondi, el segon del grup A, Arcom, i el segon del grup B, Romagna. Pel que fa al grup 2, on trobem al guissonenc, hi ha el segon classificat del grup C, Handball Lanzara, el primer classificat del grup B, Santarelli Cingoli, i el primer classificat del grup A, Malo.  Després d’aquesta fase de grups, els dos primers de cada grup s’encreuen i juguen les semifinals, i els vencedors d’aquestes obtindrien una plaça per la màxima divisió italiana, sèrie A1,i jugarien la final per la lluita pel títol de segona divisió.

El segarrenc afronta amb molta il·lusió aquest tram final de temporada, on en els dos últims partits ha fet una bona actuació, sent el MVP del penúltim partit amb 7 gols i marcant-ne 6 més en el darrer partit. Així doncs, ha demostrat un bon nivell, en sintonia amb el que ha fet durant tota la temporada. Ha fet una lliga notable, amb un total de 81 gols en 20 partits. Mitja de 4.05 gols al partit.

L’Aleix ens comenta: “Estic molt emocionat per jugar el play off, penso que el nostre punt fort també és la nostra debilitat, ser l’equip més jove que jugarà aquesta final a sis. Tot i la menys experiència que jugadors d’altres equips, estem demostrant un bon joc, ràpid i efectiu, que ens ha permès arribar on hem arribat. Sempre tinc conscient d’allà on vinc, portant el nom d’on sóc per tota Itàlia, l’ACLE Guissona club on vaig iniciar l’handbol gràcies a la meva mare Pilar Subarroca i on vaig començar a créixer com a jugador, i a posteriori l’Handbol Lleida Pardinyes, club on vaig continuat creixent i on recentment estava jugant.”

Es poden seguir tots els partits per la pàgina de YouTube de la Federació Italiana d’Handbol (pallamanotvfigh).

 

ACLE Guissona

 

Salerno, 15 de maig de 2022.