SANT CRISTÒFOL, TRADICIÓ A GUISSONA

El passat dissabte, va tenir lloc a Guissona la celebració de la festa de Sant Cristòfol, en aquesta edició l’abanderat fou el guissonenc Josep Solé, de Transports i Excavacions Marsol que va presidir la missa de la festa, així com els tres tombs en honor del patró.

DIMECRES 15 JULIOL 2015

El passat dissabte, va tenir lloc a Guissona la celebració de la festa de Sant Cristòfol, en aquesta edició l’abanderat fou el guissonenc Josep Solé, de Transports i Excavacions Marsol que va presidir la missa de la festa, així com els tres tombs en honor del patró.

Tres tombs en els que hi participaren gairebé un centenar de vehicles: bicicletes, cotxes i camions, una llarga corrua, alguns d’ells guarnits, recordaran com es feia a la nostra vila durant molts i molts d’anys a principis de segle XX.

La nova regidora de festes, Carme Farré, mostra el seu interès en recuperar la tradició de guarnir els vehicles i és per això que enguany a millorat la dotació dels premis, entregant-se un xec regal als guanyadors, per valor de 50€ per comprar als comerços locals.

Al vespre, ball amb Stylette i entrega de premis han servir per cloure la jornada en honor al patró.