SANT JORDI A GUISSONA ÉS CULTURA

Durant aquella setmana a Guissona hi trobarem presentacions de llibres, tallers artístics, sessions de contes i música, propostes de proximitat per sortir al carrer i gaudir de la cultura.

DILLUNS 08 ABRIL 2024

Torna a Guissona la Setmana de Sant Jordi i ho fa amb un munt de propostes culturals de proximitat. Durant la setmana del 22 al 28 d'abril a Guissona hi trobarem presentacions de llibres, tallers artístics, sessions de contes i música, propostes de proximitat per sortir al carrer i gaudir de la cultura.

Les presentacions de llibres es centren els dies 20 i 21 d’abril i són presentacions d’escriptors de proximitat. El dissabte coneixerem el primer llibre del guissonenc Arnau Armengol, CULTE AL COR i el diumenge és el torn de la guitarrista guissonenca Maria Ribera, que juntament amb en Jordi Sàbat i Josep M. Mangado han escrit el llibre i han editat un CD sobre Josep Viñas, el músic barceloní del segle XIX.

Els tallers ens arriben els dies 22 i 24 d’abril. El 22 al Saló Rosa de l’Ateneu la Susana Brieba ens portarà un taller d’escriptura creativa, obert a totes les edats i que segurament que ens sorprèn a totes i a tots. El dimecres, a la biblioteca, arriba el moment de la cal·ligrafia i per realitzar aquesta proposta comptarem amb l’artista cal·lígraf Keith Adams. Per la inscripció al taller d’escriptura es pot fer mitjançant el formulari que es troba a la web de l’Ajuntament, pel de cal·ligrafia cal fer inscripció a la biblioteca.

Les propostes de contes arriben el dia de Sant Jordi; el divendres, d’una forma molt especial; i el dissabte amb una proposta per als més petits. El dia de Sant Jordi, el 23 d’abril trobarem entre mig de les paradetes de Sant Jordi que ocuparan els carrers de la nostra vila, a la placeta 1 d’octubre (davant Ajuntament) Curuxa Teatre, que ens explicarà històries de dracs.

Si seguim amb els contes, hem d’agafar la bicicleta per fer una ruta molt especial amb contes i música, a càrrec d’en Jep Gasulla gaudirem d’una pedalada de contes, oberta a infants i famílies, una proposta diferent i oberta a totes les edats. Pensant amb els nadons, la Fina Lopez, el dissabte 27 ens portarà “El gall i la gallina” i altres contes, una proposta dirigida a nadons i fins a 3 anys. Tanquem les propostes de Sant Jordi amb la Música i la proposta que ens porta la M. Mercè Secanell acompanyada del seu acordió al Centre Catòlic.

Els dies de Sant Jordi a l’Ateneu també podreu gaudir de cinema, el dissabte, 20 Circuit Urgellenc ens porta a l’Ateneu Kung Fu Panda 4 i Maiúpol i el diumenge, 28 arriba el Cicle Gaudí amb Saben Aquell.

Un munt de propostes culturals diferents i per tots els públics per gaudir dels dies de Sant Jordi a Guissona.

Us hi esperem!