SANT JORDI A LA FUNDACIÓ

Una vegada més, els avis de la Fundació s’han vestit d’actors, després de l’èxit de l’actuació dels Pastorets per Nadal, aquesta setmana han volgut tornar a pujar a l’escenari i interpretar la Llegenda de Sant Jordi. Ho han fet amb dues funcions, el dimarts i el dimecres a la tarda i l’èxit ha estat absolut.

DIJOUS 14 ABRIL 2011

La representació de La Llegenda de Sant Jordi per part dels avis de la Fundació va comptar el passat dimecres amb la presència dels nens  i nenes de P5 dels centres educatius de la nostra vila. Un centenar de nens i nenes de les escoles Ramon Faus i Esteve, Ramon Estadella i Mare de Déu del Roser van traslladar-se a les dependències de la Fundació CAG i van gaudir de la representació de la llegenda de Sant Jordi, quedant bocabadats per la interpretació feta per part pels avis i les àvies convertits en actors.

Aquesta trobada d’avis i àvies amb els alumnes dels centres educatius està lligada amb les trobades intergeneracionals que organitza el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona durant tot el curs acadèmic.