SEGONA FIRA DE NADAL A GUISSONA

El segon conte de la col·lecció GUISSONA HISTÒRIES DE CONTE, es presentarà en el marc de la segona fira de Nadal, sota el títol: UN ESTEL ALS PASTORETS.

DIMECRES 11 DESEMBRE 2013

SEGONA FIRA DE NADAL A GUISSONA

El segon conte de la col·lecció GUISSONA HISTÒRIES DE CONTE, es presentarà en el marc de la segona fira de Nadal, sota el títol: UN ESTEL ALS PASTORETS.

El proper dissabte, 14 de desembre es celebrarà a Guissona la segona fira de Nadal, una fira en la que es pretén oferir al visitant tot el que és indispensable per una bona decoració nadalenca: arbres, pessebres, tions, torrons i molt més, ho trobareu aquest dissabte des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre a la plaça major de Guissona.

A més, de la Fira, durant tot el dia es portaran a terme un seguit d’activitats paral·leles, pels més petits, es realitzarà un muntatge de jocs gegants, sota el títol FES-TE GRAN! Atès que és la vigília de la Marató, l’Escola de Dansa Montse Esteve ens farà ballar a petits i grans la Flaixmob de la MARATÓ a 2/4 d’1 del migdia. Sigues solidari i participa d’aquest acte! I a la una, arribarà el tió dels desitjos, disposat a menjar-se un munt de desitjos dels nens i les nenes de la vila, per fer una gran cagada el proper 24 de desembre. I a la tarda, es representarà un pessebre vivent a l’església de Santa Maria de Guissona.

En paral·lel, l’àrea de cultura de l’Ajuntament, aprofita aquesta jornada per fer la presentació del segon llibre de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, al matí Els 4 gats ens representaran alguna escena dels llegendaris Pastorets de Guissona i a la tarda, al teatre de Ca l’Eril es presentarà el conte UN ESTEL ALS PASTORETS, per part de les seves protagonistes, la Marga Codina, escriptora i l’Agnès Pla, il·lustradora del mateix.

L’Ajuntament i els comerciants de Guissona us conviden a venir i a gaudir de la Fira de Nadal.

  

Claustre Oliveres Vidal

 

Àrea de Comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn