Segona trobada intergeneracional multiesports

El passat dijous, 5 de novembre, durant el matí va tenir lloc a la Fundació CAG, la segona trobada intergeneracional multiesports, amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport i de definir un espai de trobada entre els nois i noies de dotze anys i els avis de la Fundació CAG.

DILLUNS 09 NOVEMBRE 2009


El passat dijous, 5 de novembre, durant el matí va tenir lloc a la Fundació CAG, la segona trobada intergeneracional multiesports.

En aquesta trobada, organitzada per la Fundació CAG, en coordinació amb el Pla Educatiu d’Entorn, s’hi impliquen els alumnes de sisè de primària del CEIP Ramon Faus i Esteve i els alumnes de sisè de primària del Col•legi Mare de Déu del Roser, a més dels avis de la Fundació CAG, amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport i de definir un espai de trobada entre els nois i noies de dotze anys i els avis de la Fundació CAG.

Gairebé una vuitantena de nens i nenes van compartir amb més d’un centenar d’avis esports com les bitlles, la petanca, el bàsquet, el minigolf, … i una bona estona d’intercanvi, desenvolupant actituds, valors i destreses de convivència fomentant la capacitat de dialogar en un entorn comú que no exclou ningú.

El Pla Educatiu d’Entorn valora la tasca que està portant a terme la Fundació CAG, posant el seu espai al servei de l’intercanvi generacional.

Valorem aquestes trobades entre diferents generacions, és per aquest motiu, que durant l’any se’n porten a terme amb alumnes de les llars d’infants, de primària i de l’IES, perquè considerem que la interacció entre grans, infants i joves genera espais gratificants de convivència on donar i rebre esdevé una pràctica habitual en un marc de complicitat i empatia necessari per aconseguir cohesió social entre els que comparteixen un mateix espai.