SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DE LES JUVENILS DE L’ACLE GUISSONA

El passat dijous dia 2, al Pavelló Municipal de Guissona, l’equip juvenil femení de l’ACLE Guissona va jugar el partit que tenia aplaçat amb els de Montgrí amb una primera part molt igualada, empat a 9, on les de Guissona no acabaven de trobar l’encert en atac.

DIMARTS 07 ABRIL 2015

 

ACLE GUISSONA 16  C.H. MONTGRI 14

 

El passat dijous dia 2, al Pavelló Municipal de Guissona, l’equip juvenil femení de l’ACLE Guissona va jugar el partit que tenia aplaçat amb els de Montgrí amb una primera part molt igualada, empat a 9, on les de Guissona no acabaven de trobar l’encert en atac. A la segona part les jugadores locals van sortir més motivades,amb una defensa consistent i més encertades en atac  aconseguint la victòria i sumant dos importants punts en la Copa Federació Juvenil Femenina. Laia Espinagosa estar molt encertada aconseguint 7 gols essent així la màxima golejadora.

 

Alineació ACLE Guissona : Irene Couceiro (4), Miriam Regué (3), Laia Espinagosa (7), Camelia Gigor (1), Nuria Vendrell, Ainhoa Garcia, Marina Costafreda, Júlia Ferran i Anna Solé (1).