SETMANA DE LA CIÈNCIA A GUISSONA

En el marc de la setmana de la ciència, el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona, amb el suport del Departament de Recerca i Universitats i de la mà de Frunbain, van portar dissabte al matí diferents tallers científics.

DILLUNS 15 NOVEMBRE 2021

 

En el marc de la setmana de la ciència, el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona, amb el suport del Departament de Recerca i Universitats i de la mà de Frunbain, van portar dissabte al matí a la sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i al Centre Catòlic, tallers científics.

En aquesta edició s'han realitzat 4 tallers en dues sessions, per els que hi han passat 32 famílies dels centres educatius de Guissona.

Al taller de microorganismes es'ha posat a la pell d’investigadores i investigadors de centres de recerca per poder observar el creixement i desenvolupament dels bacteris.

Al taller de botànica van experimentar amb les espores per fer observació científica al microscopi  i han après a diferenciar les plantes de les algues a través de les seves cèl·lules.

Als tallers de Zoologia ha recorregut el cicle vital de la mosca de la Fruita, i han conegut la figura del Dr Josep Maria Fuset i Tubià, doctor en Zoologia.

Nens i nenes han gaudit d’aquesta activitat, coneixent amb la mateixa la tasca dels investigadors i les investigadores.