S'INAUGURA LA II FIRA DE LA ROBÒTICA A LA LLAVOR, L'ESPAI EDUCATIU TECNOLÒGIC DE GUISSONA

Del 17 al 20 de novembre, l’espai la Llavor acull la II fira de la robòtica amb l’objectiu de donar a conèixer com aquesta es pot aplicar des del joc educatiu fins al món industrial.

DIJOUS 17 NOVEMBRE 2022

Del 17 al 20 de novembre, l’espai la Llavor acull la II fira de la robòtica amb l’objectiu de donar a conèixer com aquesta es pot aplicar des del joc educatiu fins al món industrial. La fira comptarà amb l’exposició de diferents robots col·laboratius (alguns d’ells dotats amb intel·ligència artificial), exhibicions de LEGO Educations i First Lego League, i oferirà la possibilitat d’interactuar amb la realitat virtual.

La finalitat de la fira és acostar la robòtica al públic en general i despertar l’interès entre els joves per al món de les STEM que engloba un aprenentatge interdisciplinari de la ciència, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques.

 

Espai La Llavor

La Llavor és un projecte educatiu, nascut l’any 2020, amb l’objectiu de millorar l’atractiu de Guissona, com a municipi de talent, creativitat i tecnologia, mitjançant la metodologia LEGO Education. A l’espai La Llavor, un dels espais LEGO Education més grans d’Europa, es pretén potenciar les capacitats digitals i habilitats del segle XXI relacionades amb les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) de l’alumnat escolaritzat a tots els centres educatius de Guissona. Una formació totalment gratuïta i universal inclosa dins el currículum escolar de les nenes i nens de Guissona des de P3 fins a 4t d’ESO.

La Llavor és un projecte liderat per bonÀrea, Caixa Guissona i en col·laboració amb l’Ajuntament de Guissona i Robotix.

 

Fira Playmobil i Lego

La Fira de la robòtica es fa coincidir amb la Fira Playmobil i Lego, que tindrà lloc a Guissona del 18 al 20 de novembre on bonÀrea també col·labora amb l’exposició de diorames Lego relacionats amb la tecnologia. Es tracta d’una oportunitat per acostar les competències del futur

www.bonarea-agrupa.com

www.bonarea.com