S'INAUGURA LA PRIMERA MOSTRA D’ART

Tallers, música i pintura en directe, van ser les propostes que van omplir d’ambient l’eix comercial de Guissona, la tarda-vespre del passat divendres.

DILLUNS 13 JUNY 2022

La tarda del divendres, 10 de juny, mentre els racons, botigues i baixos de l’eix comercial s’anaven omplint de les manifestacions artístiques que durant el mes de juny s’exposarien en diferents espais de la vila, diferents propostes artístiques van fer ressò als carrers de Guissona.

Des de l’Obrador, la Julia Sangés, va portar un taller col·laboratiu de ceràmica, amb l’objectiu de crear una escultura, un taller en el que hi van passar gran quantitat de nens i nenes. Al seu costat, l’artista refugiada d’Ucraïna Myroslava Inshevska, mostrava l’art de pintar tasses i el compartia amb tot aquell que ho desitjava.

La música va arribar a la plaça major de la ma de l’Escola de Música, que durant dues hores va omplir de goma  gom la plaça major, amb les audicions de veu, instruments, combos i conjunts de corda, que van deixar bocabadats a tothom que passava per la plaça.

El colofó final de la jornada va anar a càrrec de l’artista de pintura en directe Quim Moya, que va pintar dos elements singulars de la nostra vila, el gegant Bacus i el Portal de l’Àngel, acompanyat en la guitarra per en Guim Moya.

Una vesprada d’estiu que va portar a guissonencs i guissonenques a sortir al carrer i gaudir d’una jornada plena d’art.