S'INAUGURA L'ESPAI ATENEU DE LA FASSINA

El passat dissabte, 5 d’octubre va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’Ateneu de Guissona a l’Espai Fassina, en aquest acte, a més de participar-hi en Josep Ros, president de l’Ateneu de Guissona i en Xavier Casoliva, Alcalde de la vila, també hi van assistir en Josep Borrell, director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida i el Sr. Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus.

DILLUNS 07 OCTUBRE 2013

S'INAUGURA L'ESPAI ATENEU DE LA FASSINA

 

El passat dissabte, 5 d’octubre va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’Ateneu de Guissona  a l’Espai Fassina, en aquest acte, a més de participar-hi en Josep Ros, president de l’Ateneu de Guissona i en Xavier Casoliva, Alcalde de la vila, també hi van assistir en Josep Borrell, director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida i el Sr. Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus.

 

L’activitat va iniciar-se a les 11 del matí amb la visita de les autoritats a l’Ajuntament, on a més de signar el llibre d’honor, es va signar el conveni entre l’Ajuntament i l’Ateneu per la cessió d’ús de l’espai. A continuació autoritats, regidors i membres de la junta de l’Ateneu es van traslladar a visitar l’estat de les obres de l’Ateneu de Guissona.

 

A les 13h es va inaugurar l’espai Ateneu a La Fassina, un espai que té com a objectiu acollir la vida associativa de l’Ateneu mentre segueixin les obres de la seva seu social, en aquest espai, a més de reunir-s’hi la Junta de l’Ateneu, setmanalment s’hi porten a terme les reunions del Club de Lectura i esdevé lloc de trobada pels membres de l’Ateneu on poden fer tallers, jugar a cartes, a billar, entre altres activitats.