S'INICIA EL CURS DE MONITORS I MONITORES DE LLEURE

El passat dissabte, 11 de desembre es va iniciar a Guissona el curs de monitors de lleure a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, amb un total de 16 inscripcions. El curs es fa de forma intensiva durant les vacances de Nadal i finalitzarà el proper 5 de gener.

DILLUNS 13 DESEMBRE 2010

El curs de monitors i monitores de lleure a càrrec de la Fundació Pere Tarrés es va iniciar el passat dissabte, a les 9.30h del matí, els participants al curs són majoritàriament joves de Guissona però també comptem amb joves vinguts de tota la comarca.

Aquest curs que es porta a terme anualment a Guissona, des de fa quatre anys, per les vacances de nadal, es va iniciar el passat 12 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener, amb 10 dies de sessions intensives de matí i tarda.

El curs de monitors i monitores de lleure, inclòs al Pla Local de Joventut de l’Ajuntament de la nostra vila, està subvencionat en part pel Punt d’Informació Jove, promovent així que hi hagi monitors de lleure a la nostra vila, una mancança existent però que s’ha anat arreglant en els darrers anys i que ens permet comptar amb monitors titulats en les activitats d’educació en el lleure promogudes a Guissona.