S'INICIA EL NOU CURS DE L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL

Guissona engega el curs acadèmic de l’Aula d’extensió Cultural amb la sala de Plens de l’Ajuntament a vessar de gent. L’Aula es va inaugurar la setmana passada a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i acompanyat del President del Consell Comarcal, Adrià Marquilles. Tots dos van destacar la feina que es fa des del Consell Consultiu de la Segarra, òrgan impulsor de l’Aula.

DILLUNS 13 OCTUBRE 2014

Guissona.- Un any més, Guissona posa en marxa l’Aula d’Extensió Universitària amb èxit d’inscrits. Concretament, l’aula ja compta amb 112 persones matriculades i encara resta obert el període d’inscripcions.

L’Aula es va inaugurar la setmana passada a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i acompanyat del President del Consell Comarcal, Adrià Marquilles. Tots dos van destacar la feina que es fa des del Consell Consultiu de la Segarra, òrgan impulsor de l’Aula, i van agrair la tasca del grup de treball de la gent gran a la Segarra. Com cada any, a la presentació hi va assistir el vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, Joan Biscarri, que va manifestar el seu orgull davant les aules universitàries a Lleida i comarques que donen una formació a la gent gran i, és per aquest motiu, que va destacar que la Universitat continuaria estant al costat d’aquestes iniciatives donant suport. El vicerector va estar acompanyat de la coordinadora pedagògica que va donar les gràcies a tots els inscrits per la fidelitat a aquest projecte.

La conferencia inaugural va anar a càrrec del Josep Manel Busqueta, economista, escriptor i pastisser de Bellpuig. En el transcurs de la conferencia es va poder debatre sobre els reptes i perspectives de la transformació social. Es va fer balanç del món que es té i el món que ens espera.

L’Aula neix de la iniciativa de l’òrgan consultiu de la gent gran de la Segarra que lidera el Consell Comarcal i compta amb la participació de representants de la gent gran de cada municipi de la comarca. Per portar a terme les aules hi col•laboren els ajuntaments, la Universitat de Lleida i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.