S'INICIA L'ESCOLA DE PARES A GUISSONA

La primera xerrada va anar a càrrec de la psicòloga infantil i juvenil Julia Garcia que ens va parlar de l'acompanyament escolar des del centre i des de la família. Aquestes conferències es realitzen mensualment, en dimecres, i la propera tindrà lloc el proper 18 de novembre, sota el títol “Joguines per viure”.

DIJOUS 15 OCTUBRE 2015

Dijous, 15 d’octubre.

 

S'INICIA L'ESCOLA DE PARES A GUISSONA

 

Guissona.- Amb una vintena de famílies inscrites, el passat dimecres 14 d'octubre, es va iniciar a Guissona “l’Escola de Pares” per segon any consecutiu.

La primera xerrada va anar a càrrec de la psicòloga infantil i juvenil Julia Garcia que ens va parlar de l'acompanyament escolar des del centre i des de la família.  Els assistents acabada la xerrada van poder debatre sobre aquells aspectes que més els angoixaven en relació amb l'acompanyament dels fills, les activitats extraescolars, entre altres temes.

Aquestes conferències es realitzen mensualment, en dimecres, i la propera tindrà lloc el proper 18 de novembre, sota el títol “Joguines per viure”, preparant-nos així per la campanya de Nadal.

Aquest cicle de conferències ve dinamitzat pel Pla Educatiu d'Entorn de Guissona.

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat