Sònia Esteve, nova dissenyadora de l’Agenda d’Activitats de la nostra vila.

Amb una proposta fresca i innovadora, Sònia Esteve ens presenta la nova agenda de tardor de la nostra vila. Els dissenys d'aquesta jove artista local arribaran puntualment a les nostres llars durant tot aquest any amb la publicació de les agendes municipals.

DIJOUS 15 SETEMBRE 2011

L’Ajuntament de Guissona publica trimestralment i coincidint amb el canvi d’estacions l’agenda d’activitats de la vila. En aquesta agenda s’hi recullen tant les activitats organitzades per l’Ajuntament, com les que s’organitzen des de les entitats i associacions de Guissona, fent que l’agenda esdevingui un recull de les activitats de la nostra població.

 
Any rera any, i començant amb l’agenda de tardor, des del consistori es confia la tasca d’elaboració de l’agenda a un dissenyador local, promocionant així la tasca que desenvolupa, d’aquesta manera, han dissenyat la nostra agenda artistes locals com en Joan Codina, l’Agnés Pla, l’Eva Guasch, la Mercè Serra, l’Albert Vilà, la Joana Garganté i el Joel Pérez
 
Enguany, serà la jove Sònia Esteve i Fitó qui se n’encarregarà de l’elaboració de l’agenda. La Sònia és estudiant de tercer any del Grau de Realització Audiovisual i Multimèdia a l'escola universitària ERAM de la Universitat de Girona i especialitzada en fotografia, disseny i maquetació gràfica, imatge corporativa i post-producció de vídeo.
 
Durant tot aquest any doncs, confiem a la Sònia el disseny de les agendes, així com de la imatge de la setzena edició del Mercat Romà.
 
Ànims i bona feina!
 
Guissona, 19 de setembre de 2011