SUPORT DEL MÓN LOCAL A BERNAT SOLÉ DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA DEL TSJ

L’Ajuntament de Guissona ha convocat una concentració de suport a Bernat Solé després que s’hagi fet pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que el condemna a un any d’inhabilitació com a càrrec públic

DIJOUS 21 GENER 2021

 

L’Ajuntament de Guissona ha convocat una concentració de suport a Bernat Solé després que s’hagi fet pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJCque el condemna a un any d’inhabilitació com a càrrec públic i a una multa de 16.800 euros per haver participat en l’organització del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 quan era alcalde d’Agramunt. V

La concentració tindrà lloc a la pl. Bisbe Benlloch, a 2/4 de 8 del vespre. Està previst un acte de rebuig a la sentència d’inhabilitació.

Es demà als i les assistents que portin mascareta i mantinguin la distància de seguretat.

Per tal de mostrar el suport municipal, s'ha obert un formulari d'adhesió per donar suport al Conseller i de rebuig a la sentència. 

Hi podeu accedir a través del següent enllaç: https://cutt.ly/9jGZIB8

 

Discurs de l'alcalde Jaume Ars:

Avui, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha condemnat a un any d'inhabilitació especial per a càrrec electe i una multa al Conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, per un delicte de desobediència greu per la "participació" de Solé en l'1 d'octubre, quan era alcalde d'Agramunt (Urgell). És el primer alcalde català inhabilitat per l'1 d'octubre.
Des de L’Ajuntament de Guissona, volem denunciar, un cop més, la persecució que estan patint els electes locals per l'expressió de les idees polítiques, totalment legítimes en una democràcia consolidada i també la instrumentalització de la justícia per a unes finalitats polítiques de forma reiterada.
Per tal de mostrar el suport del món municipal, s’ha obert un formulari d'adhesió per donar suport al conseller Bernat Solé i també de rebuig a la sentència que trobareu al web de l’Ajuntament.
Bernat, l’Ajuntament de Guissona, els veïns i les veïnes et volem fer arribar el nostre suport i la nostra gratitud per dignificar els fets de l’1 d’octubre.
Força a l’1 d’octubre i visca la TERRA.