TAJ KANAL HA ESTAT LA MILLOR COMPARSA DEL CARNAVAL 2015

Concurs de disfresses infantils amb més de cinquanta participants i la rua de comparses amb onze comparses i tres-centes persones disfressades van ser els elements centrals del dissabte de Carnaval a Guissona.

DIMARTS 17 FEBRER 2015

La disbauxa carnavalera es va iniciar a Guissona el divendres a la tarda amb un taller de mascares i una cercavila itinerant amb il•lusionistes, còmics, músics, bufons i acròbates que van donar la benvinguda a la nostra vila al Rei Carnestoltes.

L’activitat es va reempendre el dissabte al matí amb el concurs de truita de patates, enguany amb molt poca participació, només amb tres truites participants i en el que es va elaborar una truita gegant amb 250 ous, a càrrec de l’Associació Gastronòmica La Manduca.

A continuació, concurs de disfresses infantils, en el que hi van participar més de 50 nens i nenes, un concurs que es va recuperar a Guissona després de molts anys sense fer-se i que va tenir molt bona acollida. El concurs el va guanyar el BIEL FONT, vestit de cargolet i matí d’animació per als més petits en el que es va gaudir d’una matí de disfresses: spidermans, bruixes, princeses, fades i super herois van omplir la plaça Bisbe Benlloch

La rua de comparses es va concentrar puntualment a 2/4 de 6 de la tarda, amb 11 comparses participants i 300 persones que van omplir tot el recorregut de la rua d’alegria, xerinola i desenfré. Obtenint el primer premi la comparsa TAJ KANAL, amb una producció i posada en escena deles millor pel•lícules del Boliwood, seguida de la comparsa EL CIRCOL i en tercer lloc LA MAR DE CONTENTS.

La rua va acabar amb un espectacle d’animació que va donar pas a l’entrega de premis. Després de la rua, els membres de les diferents comparses van sopar als restaurants de la vila amb una bonificació de 2€ per disfressa, per part de l’organització i després nit de disbauxa a l’Escorxador amb un DJ fins a altes hores de la matinada.

Ara només queda la crema del Rei Carnestoltes i l’arribada de la Vella Quaresma el proper dimecres a la tarda, dimecres de cendra amb el que es clourà el CARNAVAL.