TALCO SERÀ EL GRUP ESTRELLA DE LA FESTA MAJOR JOVE

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Guissona utilitza les xarxes socials per escollir el grup estrella de la Festa Major. En total han votat més de 260 joves i l’opció més votada ha estat el grup italià TALCO.

DIJOUS 02 ABRIL 2015

 Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Guissona utilitza les xarxes socials per escollir el grup estrella de la Festa Major. Del 10 al 30 de març els joves han pogut votar per mitjà d’un formulari entre més d’una vintena de grups, per escollir el grup protagonista de la nit del 5  de setembre.  En total han votat més de 260 joves i l’opció més votada ha estat el grup italià TALCO.

Talco és una banda musical italiana, nascuda a MargheraVenècia. El seu estil musical el podríem definir com a patchanka combat-ska-punk, la forta presència d'instruments de vent li dóna un caire molt dinàmic i folklòric convertint els seus concerts en autèntiques festes. Les seves lletres solen estar carregades d'un alt contingut polític, seguint la línia dels també italiansBanda Bassotti. Temes com la xenofòbia, l'anticapitalisme, l'antiimperialisme i l'antifeixisme són tractats habitualment en les seves cançons. Actualment s'estan començant a fer ressò dintre del panorama musical europeu.

A més d’escollir el grup de la festa major, el consistori torna a apostar per una doble vessant de festa, donant cabuda també a la festa techno, la qual també ha estat escollida via xarxes socials i l’opció més escollida ha estat per majoria absoluta el DJ Flaix, Marsal Ventura, repetint la mateixa cartellera que en l’edició passada.

Enguany, la resta d’actes de la festa major jove es promouran per una COMISSIÓ DE FESTES, formada per diferents joves de la vila, que escolliran els grups de versions, els DJs i el desenvolupament d’activitats, incorporant alguna novetat, com el corre-bars el divendres, 4 de setembre.