Teresa Salat va cloure el curs de l’Aula d’Extensió Cultural de Guissona amb la conferència GUISSONA A QUINZE QUILÒMETRES DELS BOTIFLERS.

L’aula d’extensió cultural de Guissona ha comptat enguany amb 120 inscripcions, amb la qual cosa, l’assistència a les conferències és sempre un èxit. En aquesta edició el públic s’ha mostrat molt satisfet amb la diversitat de temes abordats esdevinguent una aula multidisciplinar i d’interés per a tots els seus participants.

DIMECRES 14 MAIG 2014

El passat 8 de maig, la historiadora cerverina Teresa Salat va cloure el curs de l’Aula d’Extensió Cultural de Guissona amb la conferència GUISSONA A QUINZE QUILÒMETRES DELS BOTIFLERS.

Aquesta conferència organitzada per l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra amb el suport del Consell Consultiu de la Gent Gran compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guissona, el Consell Comarcal de la Segarra, el Departament de Benestar Social i Família, la Universitat de Lleida i La Caixa i forma part d’un cicle de vuit conferències que han tingut lloc des del passat mes d’octubre i fins al mes de maig, un calendari escolar amb una conferència mensual.

L’aula d’extensió cultural de Guissona ha comptat enguany amb 120 inscripcions, amb la qual cosa, l’assistència a les conferències és sempre un èxit.

En aquesta edició el públic s’ha mostrat molt satisfet amb la diversitat de temes abordats esdevinguent una aula multidisciplinar i d’interés per a tots els seus participants.

 

 Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació

comunicacio@guissona.ca