TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

Guissona presenta el cartell de la 21a edició del Mercat Romà de Iesso, que tindrà ROMUL I REM com a eix conductor de diferents activitats. Com sempre, el Mercat Romà tindrà lloc el tercer dissabte de juliol – enguany el dia 15 – i durant la setmana prèvia s’esdevindran els capvespres a la romana, amb activitats culturals de tarda-vespre en les que hi trobarem el sopar romà, música, teatre, cinema i dansa.

DIVENDRES 09 JUNY 2017

TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

 

Guissona presenta el cartell de la 21a edició del Mercat Romà de Iesso, que tindrà ROMUL I REM com a eix conductor de diferents activitats.

El imatge de la festa, seguint la tradició, dóna a conèixer joves dissenyadors locals, en aquesta edició, la guissonenca Anna Cosconera ha estat la creadora d’un cartell que dóna protagonisme als diversos elements que integren la història dels bessons. La mateixa dissenyadora també elaborarà tots els elements promocionals de la festa: el programa de mà, banners, anuncis a premsa, … donant una imatge unitària al Mercat Romà.

 

Com sempre, el Mercat Romà tindrà lloc el tercer dissabte de juliol – enguany el dia 15 – i durant la setmana prèvia s’esdevindran els capvespres a la romana, amb activitats culturals de tarda-vespre en les que hi trobarem el sopar romà, música, teatre, cinema i dansa.

 

El dissabte del Mercat Romà, Guissona tornarà a recuperar el seu passat romà, els carrers de la vila faran un salt en el temps retrocedint més de dos mil anys. Parades de productes relacionats amb l’època ocuparan tot el nucli històric de la vila i durant el dia multitud d’activitats ompliran la vila de música, dansa, legions, esclaus... Tot plegat per gaudir d’una jornada a la romana.

 

Enguany, és Alquimia Medieval l’empresa responsable de l’organització i de la gestió de totes les activitats que es porten a terme durant el Mercat Romà, una empresa amb seu a Lloret de Mar especialitzada en l’organització de fires que opera per tota la península.

 

Comunicació Guissona

Tel. 973 550 005 (ext. 202)
www.guissona.cat