TORNA GUISSONA LA FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA

lumnat dels centres educatius de Guissona ha tornat a gaudir d'una festa de fi de curs conjunta, promoguda des del Pla Educatiu d'Entorn amb l'objectiu de motivar la cohesió entre els centres educatius de la vila.

DIJOUS 23 JUNY 2022

 

L'alumnat dels centres educatius de Guissona ha tornat a gaudir d'una festa de fi de curs conjunta, promoguda des del Pla Educatiu d'Entorn amb l'objectiu de motivar la cohesió entre els centres educatius de la vila.

 

Més de 800 nens i nenes des de P2 fins a 6è de primària han gaudit de les propostes que el Pla Educatiu d'Entorn ha organitzat tenint en compte els diferents grups d'edat.

 

L'alumnat de P2 a P4 s'han concentrat a la plaça de la Segarra, un indret ombradiu, on han gaudit d'un espectacle adaptat a la seva franja d'edat , amb la proposta Tu-tuut! de la companyia Fes-t'ho com vulguis, que els ha portat un tren amb vagons plens de contes, al que han pujat i han gaudit d'històries tendres i divertides.

 

Pels més grans s'ha portat un espectacle musical que han gaudit en una primera sessió dels de P5 fins a 3r, i en una segona sessió de 4t a 6è. Aquest, s'ha portat a terme a la plaça major i portava per títol LA FATAL BANDA DEL ROCK'AND'ROL a càrrec de Corxera i Baketa, una proposta que ha promogut la passió per la música.

 

Un matí de ball, trobada, intercanvi i rialles per tancar el curs amb molt bon gust de boca i donar pas a un estiu ple d'activitats.

 

Guissona, 23 de juny de 2022.