TORNA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN A CAPDEVILA

El passat dimecres, 23 de juny l'Ajuntament de Guissona i el veïnat de Capdevila van recuperar la tradicional celebració de Sant Joan.

DIMARTS 29 JUNY 2021

 

El passat dimecres, 23 de juny l'Ajuntament de Guissona i el veïnat de Capdevila van recuperar la tradicional celebració de Sant Joan després de no haver-la pogut portar a terme l'any passat arran de la situació de pandèmia que vivíem.

Ha estat una revetlla simbòlica, encapçalada per una cercavila de contes a càrrec de la Cremallera, que van portar humor, màgia, música i contes, en el seu recorregut fins a la plaça de capdevila, on havia arribat la Flama del Canigó de les mans del Centre Excursionsita Guissonenc i on després de la lectura del manifest d'Omnium Cultural es va procedir a l'encesa del foc.

Un acte simbòlic en el que enguany no es va poder repartir la tradicional coca de revetlla ni els porrons de mistel·la però que va aplegar molts guissonencs i guissonenques, que després es van reunir en petites revetlles i reunions familiars i d'amics en diferents espais de la vila, tirant coets i petards fins a la matinada.

Guissona, 29 de juny de 2021