TORNA LA VETLLADA SOLIDÀRIA PER EXCEL·LÈNCIA

Guissona respirarà solidaritat aquesta setmana amb més d'una vintena d'entitats que treballaran per recaptar fons per la lluita contra el càncer: futbol, caminades, foodtrucks, música, dansa, relats, ... un seguit d'activitats que clouran amb l'espectacle solidaritat en dansa de l'Escola de Dansa Montse Esteve

DILLUNS 10 DESEMBRE 2018

El proper diumenge, 16 de desembre tornarà al pavelló poliesportiu de Guissona la vetllada solidària per excel·lència, enguany totalment renovada i amb activitats per a tots els públics.

Guissona aquests dies ja respira solidaritat, ja respira Marató, entitats i associacions de la vila estan preparant activitats durant tota la setmana, una proposta solidària que s’inicia aquest dimarts amb una caminada des del CAP Guissona i que segueix el dissabte, amb la sortida BTT del Club Ciclista Guissona des de la plaça Bisbe Benlloch i que també compta amb partits de futbol solidaris el diumenge al matí a càrrec de l’Escola de Futbol.

Però el colofó de la jornada es centrarà al pavelló municipal el mateix diumenge, 16, aquest obrirà puntualment a les 10 del matí amb una cercavila de gegants i capgrossos i xocolatada i coca per les 100 primeres persones que arribin al pavelló. Enguany la principal novetat són els  foodtrucks que han preparat les entitats de la vila i que ens portaran un seguit de propostes gastronòmiques, acompanyant aquests foodtrucks gaudirem d’activitats i propostes infantils com tallers, inflables, ... i propostes de dansa, música, microrelats, ... més dirigides a un públic adult.

Així doncs, des de les 10 del matí i fins a les 14 hores i amb una entrada solidaria de 5€ es pot accedir a LA FESTA DE LES ENTITATS que trobarem amb pavelló municipal de Guissona amb propostes per a tots els públics que ens faran passar un matí diferent.

I l’activitat segueix a la tarda, amb l’espectacle SOLIDARITAT EN DANSA, de l’Escola de Dansa Montse Esteve, un espectacle que es porta a terme a Guissona des dels primers anys de la Marató i que la gran afluència de públic i la il·lusió dels dansaires en preparar-lo fa que es converteixi en la proposta més esperada any rere any.

Així doncs, aquesta setmana sigueu solidaris i gaudiu de les activitats que Guissona ha preparat per donar suport a la Marató de TV3, que enguany destina la recaptació al càncer.