TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA

El passat diumenge 22 de maig Margeners de Guissona van actuar en el marc de la festa major de Mollerussa, acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui i la Colla Jove de Barcelona.

DIMECRES 25 MAIG 2022

 

El passat diumenge 22 de maig Margeners de Guissona van actuar en el marc de la festa major de Mollerussa, acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui i la Colla Jove de Barcelona.

Amenitzats pel tradicional repic de campanes i buscant l'ombra en un calorós matí de maig les tres colles van enlairar simultàniament els pilars de quatre d'inici, un cada colla.

En primera ronda i actuant com a amfitrions, la colla de la Segarra, van descarregar amb solvència el tres de sis amb agulla, que ja han descarregat en diverses ocasions aquesta temporada. En segona ronda, els de marró, van aixecar, per segon cop aquesta temporada i per primer cop fora de casa, l'espectacular tres de sis per sota. Finalment, per acabar amb les rondes de castells, van completar còmodament un ferm tres de sis.

La segona colla en actuar va ser Castellers de Caldes de Montbui enlairant en primera ronda el tres de sis, amb estrenes en el pom de dalt. En segona ronda, els escaldats, van descarregar la torre de sis. I finalment, per finalitzar la ronda de castells van completar el quatre de sis.

La Jove de Barcelona tancava la primera ronda amb un tres de sis amb agulla. Seguidament, va descarregar la torre de sis. En tercera ronda, la colla grana, va aixecar sense dificultats el tres de sis.

L'actuació va acabar amb el tradicional pilar al balcó per part de Margeners, que en aquesta ocasió va coincidir amb el seu segon espadat de cinc de la temporada, construcció que no es veia a Mollerussa des de 2014.

Els Castellers de Caldes de Montbui van descarregar el seu treballat primer pilar de cinc de la temporada i els barcelonins van tancar l'actuació amb el pilar de quatre.

 

Resum:

Margeners de Guissona: pd4, 3d6a, 3d6xs, 3d6, pd5

Castellers de Caldes de Montbui: pd4, 3d6, 2d6, 4d6, pd5

Jove de Barcelona: pd4, 3d6a, 2d6, 3d6, pd4

 

Guissona, 22 de maig de 2022

 

Margeners  de Guissona