TOT A PUNT PER LA CONCESSIÓ DEL III PREMI JORDI PÀMIAS

El proper dissabte, 29 d’octubre a les 12 del migdia i a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona tindrà lloc l’acte d’entrega de premis del III PREMI JORDI PÀMIAS, una convocatòria per a obres de poesia originals i inèdites dotada amb 2000€.

DIMARTS 25 OCTUBRE 2011

El proper dissabte, 29 d’octubre tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona, l’acte d’entrega de premis de la tercera edició del premi Jordi Pàmias de poesia, en un acte presidit per l’Alcalde, Xavier Casoliva; la regidora d’educació, Angelina Infante; el poeta, Jordi Pàmias; l’editor, Ramon Pagès i el president del tribunal, Albert Turull i musicalitzat per la guitarrista local, Maria Ribera.
 
Han estat 43 les obres presentades en aquesta edició del premi Jordi Pàmias, obres provinents d’arreu del territori català i que d’acord amb el que ha comentat el jurat del premi, compten amb una qualitat excepcional.
 
Guissona va iniciar fa 8 anys un premi de poesia dedicat al poeta local, amb la convocatòria del premi de poesia a nivell dels centres educatius de primària i secundària, el qual encara es porta a terme i del qual se’n realitza l’acte d’entrega de premis pels voltants de Sant Jordi.
 
Des de fa tres anys, es va decidir obrir un nou premi, dirigit al públic adult i amb caràcter obert i aconsegueix anualment la participació d’una cinquantena de poetes dels Països Catalans.