TRET DE SORTIDA AL PLA ESTRATÈGIC DEL COMERÇ

Aquest dimarts, 20 d’abril a 2/4 de 9 del vespre i a la sala de plens de l’Ajuntament, la regidoria de comerç de Guissona juntament amb l’Institut Cerdà han presentat el pla estratègic de comerç i activitats en planta baixa de Guissona.

DIMECRES 21 ABRIL 2021

 

 

Aquest dimarts, 20 d’abril a 2/4 de 9 del  vespre i a la sala de plens de l’Ajuntament, la regidoria de comerç de Guissona juntament amb l’Institut Cerdà han presentat el pla estratègic de comerç i activitats en planta baixa de Guissona.

Aquest document és fruit del treball colze a colze durant un any i mig de l’Institut Cerdà amb la regidoria de comerç i la implicació de l’associació de comerciants de Guissona i comerciants i botiguers que a títol individual també hi han donat el seu punt de vista.

D’aquest document en surt la necessitat de lideratge per part de l’associació de comerciants i l’Ajuntament de Guissona, per promoure i dinamitzar el comerç, seguint aquest pla estratègic com a principal punt de ruta i la implicació activa dels comerciants i la ciutadania amb un paper de consulta i de participació, creant així dos òrgans específics de govern: el consell municipal de comerç i la taula de comerç.

D’acord amb això, el pla estableix 10 línies estratègiques en 5 àmbits d’acció, amb 20 mesures estratègiques que s’hauran d’executar des d’ara i fins al 2025, horitzó marcat per la regidoria perquè es puguin veure els fruits d’aquest pla.

En l’espai de debat, els comerciants i botiguers han mostrat la necessitat d’iniciar les accions a portar a terme amb tres propostes inicials:

-          Normalització dels horaris

-          Millora dels espais d’aparcament

-          Potenciació de l’eix comercial com espai de lleure pels vilatans, amb una bona oferta lúdica i gastronòmica.

Amb il·lusió i ganes d’anar tots a la una per aconseguir un objectiu comú, comerciants i Ajuntament surten de la reunió amb ganes de consolidar aquest Horitzó 2025 com un horitzó d’èxit pel comerç local.

Accés al vídeo de la trobada: https://www.youtube.com/watch?v=7XIPhy-ZWRw

Accés al resum del pla estratègic:  https://drive.google.com/file/d/14wbkm6LWSUoGyFNdg5l20_m_Yh__SwVW/view?usp=sharing