TRET DE SORTIDA DEL FESTIVAL SEGAMOTS AMB PARADA A GUISSONA

La presentació s’ha portat a terme prop dels patamolls de Granollers de Segarra, a la font de l’Espinal amb la regidora de cultura de Guissona, Agnès Pla.

DIVENDRES 13 OCTUBRE 2023

El passat dimecres s’ha presentat a Guissona el Festival Segamots, un festival que reivindica portar la narració oral al nivell de l’art i que enguany té com a eix vertebrador el fet de fer camí.
La presentació s’ha portat a terme prop dels patamolls de Granollers de Segarra, a la font de l’Espinal i ha anat a càrrec de la directora del Festival Patricia McHill; la vicepresidenta del Consell Comarcal, Anna Rius; el paer en cap de la Paeria de Cervera, Jan Pomés; i la regidora de cultura de Guissona, Agnès Pla.
El Segamots arribarà a Guissona el divendres 20 amb una sessió molt especial dins l’Espai Consciència (carrer de la Font) on la Patricia Picazo farà una sessió de contes per a adults acompanyats d’un tast de vi i tapa de l’Aula Selecte. L’aforament és limitat a 40 persones i cal inscripció prèvia a festivalsegamots@gmail.com.
La sessió familiar serà el dissabte 21 amb l’espectacle A TRES VEUS de Jordina Biosca, Patricia Picazo i Charo Pita, musicalitzat per Isidor Rossich i Núria Cuñé, una proposta que es trasllada a la plaça major de Guissona i oberta a tota la població.
El tret de sortida del Segamots tindrà lloc el dilluns 16 a la Galeria de l’Ateneu de Guissona on els nens i nenes de primer de primària dels centres educatius de la vila gaudiran d’una sessió de contes a càrrec de Lídia Clua.
Un any més el Festival fa parada a Guissona, essent una proposta inclusiva, intergeneracional i reivindicativa, així ho va indicar la regidora Agnès Pla, en la roda de premsa a la Font de l’Espinal, augurant una llarga vida pel festival.

Guissona, 13 d’octubre de 2023.